εκπαίδευση προσωπικού ζαχαροπλαστικής

ΣΠΟΥΔΕΣ

  • Σ.Τ.Ε.(ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΠΑΡΝΗΘΑΣ)ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ(PASTRY CHEF)
  • ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
  • ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ ΖΑΧΑΡΟΠΟΛΑΣΤΙΚΗΣ.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

ΕΧΕΙ  ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 1981.
HILTON ATHENS 1981-1983
FRESH  (ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΠΑΡΛΙΑΡΟΥ ) 1983- 1985
KONTOKALI  BAY ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ
ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ  «ΕΥΗ» ΚΟΛΟΝΑΚΙ ( ΓΙΑ 23 ΧΡΟΝΙΑ)
PASTRY FAMILY
ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ  – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ

    • ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΜΕΡΟΣ (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ)
    • ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΝΕΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ(ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ).
    • ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΣΟ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ.
    • ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΟΣΜΟΣ.
    • ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ
    • ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ.
    • ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
    • ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
    • ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΗ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ
    • ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ- ΟΡΓΑΝΩΣΗ MARKETING
    • CATERING ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΙΚΗΣ.