ekpaideush-prosopikoyΕάν πραγματικά ενδιαφέρεστε να αναβαθμίσετε τις παρεχόμενες υπηρεσίες σας η BaResCo είναι εδώ έτοιμη να ασχοληθεί με όλα όσα σας απασχολούν με προτάσεις και λύσεις από μια ομάδα ειδικευόμενων έμπειρων ανθρώπων με μακρά θητεία στον χώρο τις εστίασης.

 

Η σύγχρονη οικονομική πραγματικότητα αποδίδει στον παράγοντα γνώση καθοριστικό ρόλο για την οικονομική ανάπτυξη. Το ανθρώπινο κεφάλαιο κατέχει ξεχωριστό ρόλο στην προσέγγιση της επιτυχίας μιας επιχείρησης. Mία επιχείρηση αποκτά συγκριτικό πλεονέκτημα σε σχέση με τον ανταγωνισμό της, εφόσον διαθέτει πόρους που είναι πολύτιμοι, αναντικατάστατοι και δεν είναι δυνατόν να απομιμηθούν. Έτσι, το ανθρώπινο κεφάλαιο καθίσταται η σημαντικότερη πηγή του ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος μιας επιχείρησης καθώς είναι εκείνο που κατέχει τη γνώση

Μήπως σας απασχολούν

  • Έχω το κατάλληλο προσωπικό;
    • Είναι σωστά εκπαιδευμένο;
    • Προσεγγίζει σωστά τους πελάτες μου;
    • Πώς θα πετύχω να κάνω επιτυχημένες προσλήψεις;

Η εκπαίδευση δίνει στους υπαλλήλους τη γνώση και την ικανότητα να βοηθούν την επιχείρηση να λειτουργήσει στο πιο αποτελεσματικό της επίπεδο.
Κατανοήστε το επίπεδο του υπαλλήλου σας
Ένας υπάλληλος περνά τέσσερα στάδια όταν μαθαίνει μια σημαντική εργασία.
Στάδιο 1: Ο υπάλληλος δεν καταλαβαίνει πλήρως την εργασία και δεν μπορεί να την εκτελέσει σύμφωνα με τα πρότυπα της επιχείρησης.
Στάδιο 2: Με λίγη εκπαίδευση ο υπάλληλος γνωρίζει και καταλαβαίνει την εργασία, αλλά δεν μπορεί να την εκτελέσει σύμφωνα με τα πρότυπα του εστιατορίου.
Στάδιο 3: Μετά από περισσότερη εκπαίδευση και εξάσκηση ο υπάλληλος μπορεί να εκτελεί την εργασία σύμφωνα με τα πρότυπα της επιχείρησης, αλλά θα πρέπει συνειδητά να σκέφτεται για μερικές από τις ενέργειες ώστε να τις ολοκληρώνει με επιτυχία.
Στάδιο 4: Ο υπάλληλος πλέον μπορεί να εκτελεί τις εργασίες του στα πρότυπα της εταιρίας και δεν χρειάζεται να σκέφτεται πως να πράξει την κάθε ενέργεια.
Ουσιαστικά, έχοντας πάντα στο νου μία εύρυθμη λειτουργία και μία αειφόρο ανάπτυξη της επιχείρησης, θα πρέπει η πορεία των εργαζομένων μέσα στο κατάστημα να χαρακτηρίζεται από το τρίτο και τέταρτο στάδιο που περιγράψαμε ανωτέρω.