%ce%b5%ce%be%ce%bf%cf%80%ce%bb%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%82-%ce%b5%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%b1%cf%83%ce%b7%cf%82

Η  BaResCO  συνεργάζεται στον τομέα του εξοπλισμού  με της πλέον αξιόπιστες  και υπεύθυνες εταιρίες στον κλάδο της  κατασκευής  – εισαγωγής  εξοπλισμού εστίασης  εξοπλίζοντας  την επιχείρηση σας  με αξιόπιστα ποιοτικά μηχανήματα σε προσιτές  τιμές. Από πάγκους εργασίας, φούσκες εξαερισμού, ποτηριέρες, πιατοθήκες, λάντζες , ανοξείδωτα ψυγεία, επαγγελματικούς φούρνους αλλά και επαγγελματικούς ψυγείοκαταψύκτες, από ειδικά επιλεγμένους συνεργάτες μας, ώστε η αγορά σας να συνδυάζει ποιότητα και οικονομία, είμαστε στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουμε να καταλήξετε στην καλύτερη επιλογή.

Σε κάθε περίπτωση ένα εστιατόριο,Bar, Coffee shop, δεν μπορεί να είναι λειτουργικό χωρίς τον απαιτούμενο εξοπλισμό, προσαρμοσμένο στις εκάστοτε ανάγκες κάθε επιχείρησης.

Εξοπλίζοντας έναν επαγγελματικό χώρο, θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι σε αυτόν εντάσσονται διαφορετικές μονάδες, οι οποίες είναι ζωτικής σημασίας:  Κουζίνα , Bar,Εργαστήριο, αίθουσα εστίασης.,

Κουζίνα-Bar-Εργαστήριο

Οι χώροι αυτοί παρουσιάζουν  τα χαρακτηριστικά μίας μονάδας παραγωγής, με την εγκατάσταση των κατάλληλων μηχανημάτων  καθορίζουμε και διευκολύνουμε τη παραγωγή. Σε αυτούς  το χώρους αυτό που  προέχει κατά κύριο λόγο είναι η λειτουργικότητα.

Αναφορικά με τον εξοπλισμό της κουζίνας, του Bar,η του Εργαστηρίου, οφείλουμε να καταρτίζουμε αναλυτικό business plan, καθορίζοντας τις παραγωγικές ανάγκες και δυνατότητες του, καθώς και την κατηγορία των πρώτων υλών που θα επεξεργαστούμε, έχοντας υπόψη το τελικό προϊόν που θέλουμε να παρουσιάσουμε, Σε αυτό το πλαίσιο Η BaResCO θα ερευνήσει ποια μηχανήματα είναι απαραίτητα , παραγωγικά, και λειτουργικά.